Filter

Bierpakket voor kerst

Geef met kerst een bierpakket weg. Een kerst bierpakket is volgens velen het ideale kerstpakket voor mannen. Vergis je overigens niet, natuurlijk kan een bierpakket ook een heerlijk kerstgeschenk zijn voor vrouwen. Ga voor een gaaf en origineel cadeau en kies voor één van de bierpakketten uit ons assortiment!

  • 2 producten

Hoog naar laag sorteren

Bierpakket kerst

Weet jij nog niet wat je gaat weggeven deze feestdagen? Dan hebben wij een goede aanrader voor je! Met kerst een kerstpakket met bier weggeven is absoluut een aanrader als afwisseling op je standaard kerstpakketten.

Waarom vraag jij jezelf af? Bier is een drank die in vrijwel ieder huishouden wordt geconsumeerd wanneer er alcoholische dranken op tafel komen tijdens de feestdagen. Soms juist voorafgaand aan het diner, tijdens het diner gebeurt ook, of als afsluiter. Gewoon met een borrel in de middag of avond. Of tijdens een feestavond.  Wat is er dan mooier dan dat jij als bedrijf kan bijdragen aan deze genietmomenten, want dat zijn het.

Als je een bierpakket voor kerst weggeeft, dan bevat deze waarschijnlijk wat meer speciale bieren, waar nog eens extra van genoten wordt. Op het moment van consumeren zal de betreffende geluksvogel nog wel even terugdenken aan de gulle gever. Zo verstevig jij zeker je relatie met de ontvanger.

Genoeg reden voor het geven van een kerstpakket gevuld met bier!

Origineel voor mannen én vrouwen

Bier staat toch voornamelijk bekend als mannendrank, sorry dames. Want wij gunnen jullie evengoed een heerlijk kerstpakketje pils. Dus ja, deze pakketten zijn originele cadeaus om deze kerst aan mannen te geven. Maar juist een bierpakket kan voor een vrouw een nog veel origineler geschenk zijn. Ook dames genieten toch van goede smaak? Dus wees eens origineel en denk bij bier niet alleen aan mannen. Een leuk kerstpakket voor mannen en vrouwen dus!

Bierpakketten op maat

Heb je een bepaald idee bij een bierpakket maar vind je het niet in onze webshop? Geen nood! Met onze creativiteit en ervaring helpen wij jou bij het realiseren van het perfecte bierpakkt! We maken gewoon een bierpakket op maat, desgewenst met bedrukking. Neem contact met onze creatieve afdeling zij gaan graag voor je aan de slag. Zo weet je zeker dat je tijdens de feestdagen het bierpakket geleverd krijgt, precies zoals jij wil! 

Bestel een bierpakket

Conclusie, heb je er nog nooit over nagedacht om een kerstpakket met bier weg te geven? Dan wordt dat zeker eens tijd! Bierpakketten zijn leuke geschenken voor tijdens de feestdagen. Bier is een alom gewaardeerde drank die prima past bij de gezelligheid van de magische decembermaand. Zeker wanneer je gaat voor de meer bijzondere bieren die niet alleen als dorstlessende versnapering worden genoten, maar waar men echt voor gaat zitten om ervan te genieten. Wij hebben een mooi assortiment met bierpakketten voor kerst samengesteld, of met kerstpakketten waar ook bier in zit. Wat jij wil.