• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Basisprijs per stuk € 7,95 € 9,62 incl. BTW

Een boom cadeau geven? Met deze boom krijg je ieder jaar meer en meer. Verras iemand met dit kerstboomstekje en zorg ervoor dat ze hun eigen kerstboompje kunnen laten uitgroeien tot een heuse kerstboom.

 

 

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Een meegroeiend kerststekje

Wie het kleine niet eert... Deze kerstboom begint klein maar zal al snel uitgroeien tot een echte kerstboom. Zo zal je niet alleen nu, maar ook in de toekomst nog plezier hebben van dit kerstgeschenk. Het stekje van deze échte kerstboom wordt geleverd met kluit en als die wordt overgepoot in een potje of in de grond, zal die nog lang en gelukkig leven.

De kerstkaart zal iedereen verrassen, omdat het niet zomaar een standaard kerstkaart is. Het is namelijk een kerstkaart met verschillende onderdelen. Verras jouw collega's, klanten of relaties met deze leuke kerstkaart. Om het geschenk extra persoonlijk te maken kun je ook nog een kaart toevoegen. Deze kaart kan geheel naar wens worden opgemaakt. Hulp nodig bij het maken van een ontwerp? Schakel dan onze grafische afdeling in om een kaart geheel naar jouw wensen te ontwerpen. Daarnaast kan je ook voor het standaard ontwerp kiezen welke te zien is op de afbeelding.

De inhoud van de kerstkaart:

  • Een koker met kerstboomstekje van ca. 11 centimeter
  • Inlay die je zelf kan personaliseren

Het stekje groeit ongeveer 15 centimeter per jaar. De doosjes passen door de brievenbus en kunnen dan ook worden opgestuurd via de post. 

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2040 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

Verzending

Een extra service van ons is dat we de gehele verzending kunnen verzorgen. Dat betekent dat wij, vanaf het uitprinten van de adreslabels tot de pakketjes aanleveren bij de postbezorger, alles kunnen verzorgen. Voor de verzending per adres komen er nog wel extra kosten bij, vraag hiervoor een offerte aan.

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Specificaties

Afmetingen 190 x 170 x 30 mm
Gewicht 85 gram
Inhoud Kerstboomstek in koker, doosje met inlaykaart

Downloads

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Indien kerstkaart zelf wordt bedrukt met logo en tekst wordt € 37,50 aan instelkosten.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
100 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
250 € 6,65 (€ 8,05 incl. BTW)
500 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!