• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Fles cava met bedrukking

Basisprijs per stuk € 13,99

Een volledig naar wens te ontwerpen fles met heerlijke cava. Maak het design zelf of laat onze grafische afdeling een ontwerp voor je maken. De fles cava heeft een zachte fruitige smaak en bevat fijne bubbels. Het heeft aroma's van groene appel en de afdronk is zacht en rond. Ontwerp dit heerlijke en ook unieke geschenk voor je werknemers, klanten of andere relaties.

Fles cava met bedrukking

Laat een fles cava volledig bedrukken

Geef tijdens evenementen, feestdagen of andere speciale- of gewone gelegenheden een fles cava weg. Dit is niet zomaar een fles cava, want dit is er eentje met een volledig te personaliseren fles. Dit maakt het extra aantrekkelijk voor bedrijven om weg te geven, doordat je niet alleen de ontvanger blij maakt maar ook je bedrijf promoot. 

Deze fles cava is te bedrukken vanaf een minimale afname van 50 stuks. De bedrukking gaat middels een sleeve welke met een machine om de fles gedrukt zal worden. Wat deze bedrukking is kan je als bedrijf zelf voor gaan kiezen. Doordat de sleeve van boven naar beneden en ook rondom de fles te bedrukken is, zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Lever zelf het ontwerp voor de bedrukking aan of kies ervoor om onze grafische afdeling dit te laten maken. Hiervoor kan je als bedrijf je wensen doorgeven voor het ontwerp en dan doen wij de rest. 

Wat voor soort cava is het?

De cava die in deze fles zit is er eentje uit Penedes, wat in de buurt van Barcelona ligt in Spanje. Dit gebied heeft het meest uitgestrekte wijnbouwgebied in Catalunya. Door de technieken die zij hier gebruiken wordt het hoogwaardige niveau van deze cava bereikt. De cava zelf heeft erg fijne bubbels en een zachte fruitige smaak. Het kent haar aroma's van groene appel. De afdronk die deze cava met zich meebrengt is zacht en rond.

Fles cava met bedrukking

Specificaties

Inhoud 75 CL

Downloads

Fles cava met bedrukking

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sleeve van deze fles cava worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Fles cava met bedrukking

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Fles cava met bedrukking

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 13,99
150 € 12,99
300 € 11,99
500 € 11,49
1000 € 10,99
2500 € 10,49
5000 € 9,99
10000 € 9,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!