• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Kerst chocoladetablet

Basisprijs per stuk € 8,10
Geef deze heerlijke tablet van chocolade weg als kerstgeschenk aan je collega's, relaties of klanten. Kies voor je eigen ontwerp bedrukking of kies voor één van onze ontwerpen voor op de chocolade.
Kerst chocoladetablet

Heerlijke chocolade als kerstgeschenk

Bedank je relaties, klanten of personeel met deze heerlijke plak van chocolade. De chocolade is van hoge kwaliteit en is mogelijk te bedrukken met een zelfgeschreven tekst of boodschap. Dit zal dan ook zeker gaan opvallen!

De chocolade heeft het UTZ-keurmerk gekregen, dat betekent dat de chocolade duurzaam is gemaakt. Hiermee dragen wij bij aan de hulp voor cacaoboeren op het gebied van sociale omstandigheden, ondernemerschap en het milieu. 

Bedrukking toevoegen

Het is mogelijk om op de chocolade plak een eigen tekst en logo te zetten. Op deze manier geef je een persoonlijk tintje aan jouw kerstgeschenk. Daarnaast hebben wij ook een aantal standaard ontwerpen voor je gemaakt om uit te kiezen. Voor vragen over dit product kan je een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen.

Kerst chocoladetablet

Specificaties

Afmetingen 17 x 13 x 3 cm
Gewicht 185 gram
Inhoud 185 gram chocolade
Kerst chocoladetablet

Info bedrukking

Mogelijkheid tot bedrukking:

Op de Chocoladetablet kan een eigen logo en bedrukking worden geplaatst. De tekst en het logo kan je zelf insturen en zit in de prijs inbegrepen.

Kerst chocoladetablet

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerst chocoladetablet

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 8,10
96 € 7,75
240 € 7,60
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!