Bestel originele Kerstpakketten voor personeel en collega's

Bestel originele Kerstpakketten voor personeel en collega's

We zijn er in en voor de zomer al hard mee bezig; ons kerstgeschenken assortiment. We evalueren onze geschenken en kerstpakketten en passen deze aan waar mogelijk en voegen ook een hoop nieuwe mooi pakketten toe. We zijn dan ook erg trots op het aanbod dat we dit jaar voor je klaar gezet hebben. Onze kerstpakketten zijn gevuld met prachtige producten in vele kleuren, soorten en maten. Er is voor iedereen wat! We vertellen je graag meer over ons kerstpakketten assortiment.

Originele kerstpakketten bestellenbiopakket kittila

We zijn erg trots op ons unieke assortiment kerstpakketten. Deze kerstpakketten zijn ideaal als geschenk voor je personeel, collega's of voor familie. Bovendien zijn ze al te bestellen vanaf 1 stuk. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende pakketten te bestellen en in grote aantallen. Wil je de pakketten of verschillende adressen bezorgd hebben? Dat kan, hiervoor hoef je alleen een adressenbestand naar ons op te sturen. De rest regelen wij!

Kerstpakketten voor iedereen

We hebben dit jaar extra geïnvesteerd in het samenstellen van een breed en veelzijdig assortiment. Zo is er echt voor iedereen een mooi en lekker pakket te vinden. Deze kerstpakketten hebben we handig verdeeld over verschillende categorieën, zo heb je gemakkelijk het perfecte kerstpakket gevonden!

Onze Kerstpakketten categorieën:

Luxe kerstpakkettenLuxe kerstpakketten

Een echt zakelijk en goed gevuld kerstpakket voor speciale of zakelijke relaties. De pakketten zijn gevuld met premium producten in verschillende kleuren, stijlen en smaken. Zo is één van de kerstpakketten uit deze categorie gevuld met heerlijke tapas producten en een ander gevuld met heerlijke producten en wordt geleverd met een stijlvolle cooltas.

Snack/snoep pakkettenSnack en snoep kerstpakketten

Natuurlijk is kerst en oud-en-nieuw vooral een periode van heel erg lekker eten en even niet zo letten op je dieet. Het is de tijd van het jaar om te genieten van allerlei lekkers. Dat kan perfect met onze snack- en snoeppakketten. Dit zijn kerstpakketten gevuld met de lekkerste snacks en soorten snoep. Deze kerstpakketten kan je al bestellen vanaf 1 stuk en zijn enorm verschillend qua inhoud, maar allemaal net zo lekker!

Gezonde kerstpakkettenGezonde kerstpakketten

Gezond eten is alles behalve onsmakelijk. Het kan juist het perfecte geschenk zijn en bovendien enorm lekker. Een goede en welkome aanpassing op de toch vaak ongezonde feestdagen. De gezonde pakketten zijn onder meer gevuld met heerlijke nootjes en duurzame ice tea.

Duurzame kerstpakkettenDuurzame kerstpakketten

Een mooi signaal afgeven in de feestdagen kan ook met een kerstpakket. Zo laat jij als bedrijf of organisatie weten voor een groene toekomst te staan. Dit doe je door met de feestdagen een van onze duurzame kerstpakketten cadeau te doen aan personeel, collega's of zakelijke relaties. In het duurzame kerstpakket zitten verschillende heerlijke duurzame producten verpakt in een echte 'Zustainabox'.

Wellness pakkettenWellness kerstpakketten

Een pakket gevuld met heerlijke lekkernijen is zeker niet verkeerd. Maar het is misschien nog wel leuker om een wellness pakket cadeau te doen. Zo schenk je een hoop heerlijke momenten van geluk en genot aan de ontvanger van het wellness pakket! Bij onze wellness pakketten heb je de keuze uit een vijftal heerlijke geschenkboxen van Rituals gevuld met de beste Rituals producten.

Biologische kerstpakkettenBiologische kerstpakketten

Ook voor de natuurliefhebber hebben we verschillende heerlijke pakketten. Deze 'groene' pakketten zijn gevuld met de allerlekkerste producten uit de natuur en zien er bovendien enorm aantrekkelijk uit. Ideaal om weg te geven en altijd leuk om te ontvangen!

Budget kerstpakkettenBudget kerstpakketten

Op zoek naar kerstpakketten voor je personeel maar wil je niet enorm veel geld per pakket kwijt zijn? Kies dan een van onze budget kerstpakketten. Deze kerstpakketten doen zeker niet onder voor onze andere pakketten, zijn goed en heerlijk gevuld en ideaal om weg te geven aan personeel of collega's.