De magie van mini kerstbomen

De magie van mini kerstbomen

Kerst komt eraan! De beste Sint is het land nog niet uit en je wordt al overspoeld met de warme sfeer van Kerst. Overal schitterende lichtjes, feestelijke versiering om je heen en kerstbomen die dat extra vleugje sfeer geven. Met cadeautjes omringd straalt daar de mooie groene spar, gevuld met ballen en andere versiering. Ze zijn er te vinden in alle soorten en maten, van 4 meter hoge bomen tot aan mini kerstbomen. Deze zijn ook erg leuk om als geschenk te geven. Lees hier alles over in deze blog!

De toegevoegde sfeer van een mini kerstboom

Tuurlijk draait het altijd om de grote kerstboom, maar ook de mini kerstbomen kunnen een uitzonderlijke sfeer toevoegen. Hoe klein de kerstboom ook is, je kunt deze ook nog versieren. Naast dat het een warme sfeer toebrengt aan je huis of werkplek, brengt het ook nog de heerlijke geur van vers dennenhout met zich mee. Dat alles brengt een ontspannen en rustgevende sfeer over. Mini kerstboompjes zijn ook makkelijk te verplaatsen, nemen niet veel ruimte in, maar brengen wel hun sfeer in elke ruimte over.

Mini kerstbomen als geschenk

Het schenken van een mini kerstboom in meer dan een cadeautje. Naast de sfeer die het met zich mee brengt, staat een kerstboom symbool voor groei, hoop en de cyclus van het leven. Een mini kerstboompje heeft weinig aandacht nodig en gaat lange tijd mee. Je kunt hem versierd cadeau geven of in een unieke verpakking. Wat ook leuk is, is een kerstboom in de groei als geschenk te geven. Een kersttakje wat uitgroeit tot een heuse boom. Naast dat het leuk is om te geven, is de ontvanger ook in zijn nopjes met dit cadeau. Met maar weinig zorg heb je alle varianten van de kerstboom. Binnen 2 jaar is het uitgegroeid tot een mini kerstboom, waar je na 30 jaar een echte kerstboom hebt staan. Dat is nog eens een geschenk waar je lang aan herinnerd blijft worden!

Kerstgeschenken personaliseren

Voeg een persoonlijk aspect toe aan je geschenk door het te personaliseren. Vele geschenken kun je personaliseren door een eigen verpakking, een eigen bedrukking, of iets naar wens toe te voegen. Maak op deze manier je geschenk met een mini kerstboom nóg specialer!

Breng de magie van Kerst in huis

Overstijg dit jaar het gewone cadeau en neem een kijkje bij de mini kerstboompjes. Ga voor een cadeau met een achterliggende gedachte, dat lang meegaat. Breng de magie van de feestdagen naar jouw relaties, personeel of vaste klanten en spreek je waardering uit met een tijdloos cadeau. Bekijk onze selectie van alle kerstgeschenken en schroom niet om contact op te nemen over jouw specifieke wensen!