• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Pot met ballen

Basisprijs per stuk € 6,75

Kerstballen mogen niet ontbreken met Kerst en al helemaal niet als deze van chocolade zijn gemaakt. Maak jouw collega’s of klanten blij met dit glazen potje vol met chocolade kerstballen!

Pot met ballen

Ballenbak

Rood en goud zijn natuurlijk dé kleuren van Kerstmis en daarom zijn deze kersballen perfect om uit te delen. Met hun rood en gouden jasje stelen ze zeker de show en zijn uitermate geschikt om in je boom op te hangen. Maar vergeet ze niet op te eten! De heerlijke chocolade moet je namelijk geproefd hebben.

Glazen pot

Naast de chocolade kerstballen krijg je er ook een kleine glazen weckpot bij. Hierin worden de chocolade balletjes gestopt. Kies zelf welke kleur je graag in de weckpot wil hebben. Maar kies zorgvuldig, want je ziet direct de balletjes door de glazen pot. Ga je voor rood of goud?

Chocolade ballen

Door het touwtje dat aan de folie vastzit, kun je de ballen echt ergens op hangen. Geef ze een mooi plekje in huis of op kantoor. Maar wel ergens in handbereik, zodat je ze makkelijk kunt oppeuzelen.

Personalisatie

Personaliseer de weckpot door middel van een sticker. Bedenk zelf wat je op de sticker wil en maak je ontwerp in de werktekening. Onder het kopje ‘specificaties’ kun je de werktekening vinden en downloaden. Wens jouw collega´s een fijne Kerst toe en vul het ontwerp aan met kerstelementen. Heb je wel een idee, maar krijg je het niet op papier? Geef dan jouw ideeën aan ons door en wij zullen er een mooi ontwerp van maken. Uiteraard sturen we eerst een digitale proefdruk voordat we ze officieel laten bedrukken. Zo weten we zeker dat jouw sticker perfect is.

Pot met ballen

Specificaties

Inhoud 7 chocolade kerstballen

Downloads

Pot met ballen

Info bedrukking

Voor het bedrukken van de stickerworden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Pot met ballen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pot met ballen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,75
100 € 6,70
250 € 6,60
500 € 6,45
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!