• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Stek voor je werkplek - Kerstboom in glazen tube

Basisprijs per stuk € 6,45 € 7,80 incl. BTW

Op zoek naar een leuke, originele attentie? Geef dan eens dit kerstboomstekje weg, het boompje groeit in een aantal jaar uit tot een echte kerstboom. Een geschenk waarmee je als gever jarenlang in beeld zult blijven.

Stek voor je werkplek - Kerstboom in glazen tube

Kerstboomstekje in glazen buisje - stek voor je werkplek!

Een erg leuke maar vooral ook heel originele Kerst attentie, perfect om weg te geven deze feestdagen. Deze stek voor je werkplek is een echte kerstboomstek verpakt in een mooi glazen buisje. Het stekje groeit in een paar jaar uit tot een echte kerstboom. Zo zorg jij ervoor dat jij, als gever, jarenlang in beeld blijft bij de ontvanger, het boompje gaat immers jarenlang mee en doet denken aan de gever.

Het Kerstboomstekje is een leuke giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen of evenementen, of als bedankje voor klanten en bezoekers.

Reageerbuis met Kerstboomstekje

Het kerstboomstekje wordt verpakt in een reageerbuisje, deze is gesloten door middel van een kurken dop. Het boompje is ca. 15 centimeter groot en 15 maanden oud.

De ontvanger kan het stekje uit het buisje halen en in een pot zetten. Met een beetje water en liefde groeit het stekje dan uit tot een echte Kerstboom!

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2030 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

Stek voor je werkplek - Kerstboom in glazen tube

Specificaties

Afmetingen 15 cm
Houdbaarheid 30 jaar

Downloads

Stek voor je werkplek - Kerstboom in glazen tube

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Laat de achterkant van het instructiekaartje bedrukken met een persoonlijke kerstboodschap of jouw bedrijfslogo. Of lever een volledig eigen ontwerp kaartje aan.
Eenmalige instelkosten bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Stek voor je werkplek - Kerstboom in glazen tube

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Stek voor je werkplek - Kerstboom in glazen tube

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?