• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

Basisprijs per stuk € 27,95 € 33,82 incl. BTW

Nu de dagen donkerder worden en de temperatuur daalt duurt het niet lang meer: kerst komt er aan! Dit schattige houten kistje met wijn heeft een echte kerstbedrukking waardoor het echt een feestje is om dit te ontvangen. De kerstballen kan je ophangen in je eigen kerstboom. Of gewoon lekker zelf opeten, ze zijn namelijk van heerlijke chocola. Lijkt ons de betere optie!

Helaas is dit kistje tijdelijk niet leverbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

(Kerst)wijn is fijn!

Bij het kerstdiner mag een lekker wijntje zeker niet ontbreken en daarom is een flesje wijn altijd een passend relatiegeschenk voor kerst. Maar het wijnkistje met kerstopdruk zorgt ervoor dat het niet zomaar een flesje wijn is wat je weggeeft, maar een echt kerstgeschenk. Het houten wijnkistje is bovendien ook voor andere doeleinden te gebruiken. Zo heeft de ontvanger nog lang plezier aan het geschenk!

Behalve de fles wijn, die op je ligt te wachten in een bedje van houtwol, vind je chocolade kerstballen terug in rode en gouden kleur. Echte kerstkleuren voor een echt kerstgeschenk! Deze chocolade kerstballen zijn heerlijk om op te peuzelen tijdens de kerstdagen. Er zitten genoeg kerstballen in het kistje, dus je hebt genoeg om van te genieten (of om uit te delen...).

Personaliseer het kistje

Om het kerstgeschenk helemaal af te maken kan je gaan voor een uniek kerstontwerp. Je kan gaan voor de standaard kerstbedrukking zoals te zien is in bovenstaande afbeelding, maar je kunt ook een heel eigen ontwerp op het kistje laten zetten. Hoe leuk is het voor de ontvanger om een wijnkistje te ontvangen met een origineel kerstontwerp, waar ook nog is de huisstijl van het bedrijf in terugkomt! Je kunt dit helemaal zelf ontwerpen, maar ook uitbesteden aan onze grafische afdeling. Deze hulpkerstmannen maken met alle liefde een origineel ontwerp!

Er zijn drie soorten mogelijkheden voor dekselbedrukking:

Optie A: Enkel een smal logo
Optie B: Logo + boodschap op een vierkant vlak. Ongeveer de helft van de deksel
Optie C: All-over dekselbedrukking

Meer fan van witte wijn?

Ben je meer fan van witte wijn? Geen probleem, dit super leuke kistje wordt ook verkocht met witte wijn. Klik daarvoor HIER.

Help jij Afrika aan schoon drinkwater?

Elke dag zijn er mensen in Afrika erg hun best aan het doen zijn voor schoon drinkwater, terwijl dit eigelijk normaal moet zijn. Bij elke fles wijn die je koopt wordt er 750 liter water aan Afrika geleverd. Help jij een handje mee?

Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

Specificaties

Afmetingen 186 x 337 x 95 mm
Inhoud Chocolade kerstballen rood 105 gr, Chocolade kerstballen goud 105 gr, Fles rode wijn

Downloads

Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kistje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 27,95 (€ 33,82 incl. BTW)
100 € 26,95 (€ 32,61 incl. BTW)
150 € 25,95 (€ 31,40 incl. BTW)
500 € 24,95 (€ 30,19 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!