• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

5 Rode chocolade kerststerren

Basisprijs per stuk € 5,15

Deze kerst ben jij de ster! Deze 5 heerlijke chocolade kerststerren zijn zo lekker dat je ze eigenlijk niet wilt uitdelen maar allemaal zelf wilt opeten. Je hebt een leuk kerstgeschenk in handen, zeker omdat je het ook nog is kan personaliseren!

5 Rode chocolade kerststerren

Genieten deze kerst!

Vandaag is rood! Dit kerstgeschenk met 5 rode kerststerren in een flowpack is ideaal om weg te geven aan je medewerkers, klanten of overige relaties. Een geschenk hoeft niet altijd groot te zijn om impact te maken. Met de heerlijke smaak van de rode kerststerren laat je zien dat je de ontvanger dankbaar bent voor de samenwerking en dat je hem/haar waardeert.

Gepersonaliseerde verpakking

Maak de kerststerren helemaal af door de verpakking te personaliseren. Dit kan door het topkaartje te bedrukken. Uiteraard kan je hier op je logo neerzetten. Zo wordt dit geschenk meteen een marketingtool, want de ontvanger ziet meteen aan wie hij dit heerlijke presentje te danken heeft. Maar wat het geschenk echt leuk maakt is om een kerstontwerp op het kaartje te zetten. Zo maak je er een echt kerstcadeautje van. Laat die heerlijke kerstdagen maar komen!

Met de werktekening, die je vindt onder het kopje ‘specificaties’ kun je een ontwerp maken en uploaden. Heb je even geen inspiratie? Of niet de programma’s om jouw gewenste ontwerp te maken? Geen probleem! Onze grafische afdeling helpt je hier graag bij. Geef je wensen door en upload je logo. Je ontvangt vervolgens vanzelf een digitale proefdruk van ons.

5 Rode chocolade kerststerren

Specificaties

Gewicht 75 gram
Inhoud 5 Rode Chocoladekerststerren

Downloads

5 Rode chocolade kerststerren

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

5 Rode chocolade kerststerren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
5 Rode chocolade kerststerren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
125 € 5,15
200 € 4,95
250 € 4,89
500 € 4,79
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!