• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Boom op Stand

Basisprijs per stuk € 7,95 € 9,62 incl. BTW

Verras alles en iedereen met deze bijzondere inlay. De nieuwste versie van “Boom door de Bus” is een kerstgeschenk waarmee je de ontvanger nog heel lang blij maakt!

Boom op Stand

Boom op Stand - Geluk.com

Deze Boom door de Bus is niet zomaar je dagelijkse kerstgeschenk, maar een kerstgeschenk waarmee je ook in de toekomst nog indruk maakt! Als je het doosje opent vind je namelijk een stekje van een échte kerstboom, die geleidelijk groeit. Over een aantal jaar heb je een echte volwaardige kerstboom! Het boompje vind je terug in een kokertje en heeft nog een kluit. Poot dit stekje over in een pot of tuin en geef het voldoende water, dan groeit het uit tot een blijvend aandenken waar je jaar in jaar uit plezier van beleefd. Dat is pas een goeie marketingtool! 

Dit geschenk past mooi in elk kerstpakket, maar is ook los een erg verrassend geschenk voor medewerkers, personeel of overige relaties. Bij openen van het doosje ruik je de heerlijke geur van hars en dennen direct. Meer kerst gaat het niet worden. Als dat nog niet genoeg is, zit alles in een speciaal kerstdoosje! 

Het kerstboompje groeit ca. 10-15 cm per jaar. Doosjes zijn geschikt voor bezorging via de brievenbus.

Verzending

Werken je medewerkers thuis? Laat dan dit kerstgeschenk versturen naar individuele adressen. Wij verzorgen de gehele verzending voor je.  Van het printen van de adreslabels, het bijsluiten van de kerstkaarten, frankeren, tot en met aanlevering bij de post. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2040 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

Boom op Stand

Specificaties

Afmetingen 190 x 170 x 30 mm
Gewicht 85 gram
Inhoud Kerstboomstek in koker, doosje met inlaykaart

Downloads

Boom op Stand

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Wanneer er gekozen wordt voor een eigen bedrukking dan wordt er € 37,50 aan instelkosten berekend.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Boom op Stand

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Boom op Stand

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
100 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
250 € 6,65 (€ 8,05 incl. BTW)
500 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!