• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Chocolade kerstbomen met spikkels

Basisprijs per stuk € 4,99

Spikkels! Dit zakje vol met chocoladekerstbomen met spikkels is een feestje om te ontvangen (en om uit te delen). Heerlijke chocolade voor tijdens de kerstdagen. Eet en geniet!

Chocolade kerstbomen met spikkels

Spikkels!

Met dit geschenk heb je 17 keer plezier! Zoveel chocoladekerstbomen met spikkels vind je namelijk terug in de verpakking. Wat is er nou leuker dan een goed gevulde schaal vol met koekjes en chocolade tijdens Kerst. Dit geschenk draagt daar zeker te weten aan bij.

De chocolade kerstbomen met spikkels zijn ideaal om uit te delen aan klanten en overige relaties. Je laat op deze manier zien dat je de samenwerking waardeert. Deze lekkernijen zullen zeker tot tevredenheid stemmen bij de ontvanger.

Persoonlijke verpakking

Aan de verpakking met chocoladekerstbomen wordt een mooi topkaartje vastgemaakt. Op dit kaartje kan je een logo, tekst of eigen ontwerp laten drukken. De print is altijd full colour bedrukt, zo vallen jouw kerstbomen dus goed op!

Het design kan je helemaal zelf ontwerpen, download hiervoor de werktekening onder het kopje 'specificaties' en laat al je creativiteit los! Heb je zelf niet genoeg tijd om een tip-top ontwerp te maken? Onze grafische afdeling helpt je graag. Ze staan elke werkdag voor je klaar en maken een aantrekkelijk design geheel naar wens.

Chocolade kerstbomen met spikkels

Specificaties

Gewicht 75 gram
Inhoud ca. 17 chocolade kerstbomen met spikkels

Downloads

Chocolade kerstbomen met spikkels

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een topkaartje worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Chocolade kerstbomen met spikkels

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocolade kerstbomen met spikkels

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
125 € 5,00
200 € 4,95
250 € 4,85
500 € 4,69
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!