• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Christmas Cracker met kaartje

Basisprijs per stuk € 3,50
Een echte Engelse kersttraditie, ook wel bekend als bon-bon; de Christmas Cracker. Vanaf nu ook te krijgen in Nederland, zelfs met verschillende kleurencombinaties, vullingen én een kaartje naar wens. Zo is de Christmas Cracker met kaartje in te zetten voor alle feestdagen, van Sinterklaas tot en met Nieuwjaar.
Christmas Cracker met kaartje

Christmas Crackers, samengesteld naar keuze én gepersonaliseerd

Dit leuke geschenk is een echt Engelse kersttraditie. Maar vanaf nu ook te krijgen in Nederland! In te zetten voor alle feestdagen, zo kan je de Christmas Cracker ook inzetten als Sint Cracker of Party Cracker. De Crackers zijn namelijk volledig naar wens samen te stellen en op te maken in de stijl die jij wilt!

De Christmas Cracker

De feestelijke Christmas Crackers komen oorspronkelijk uit Engeland, daar maken ze deel uit van een eeuwenoude Kersttraditie. De Crackers worden meestal uitgedeeld tijdens het Kerstdiner of op een feestje. De vorm van de Cracker lijkt op die van de verpakking van een zuurtje, maar dan enorm uitvergroot.

De traditie gaat als volgt in zijn gang. Twee personen houden ieder één kant van de cracker vast. Door tegelijkertijd te trekken gaat de cracker open en de persoon met het grootste deel van de cracker in de hand krijgt de inhoud van de cracker. Natuurlijk is het ook erg leuk om per persoon een cracker te geven, zo krijgt iedereen de lekkere inhoud. Een leuke verrassing voor personeel, familie en klanten bijvoorbeeld!

Vul de Cracker

De Christmas Cracker wordt elk jaar populairder in Nederland en die groei ondersteunen we met liefde. We introduceerden de Christmas Cracker in de Nederlandse markt in zijn originele vorm, maar hij is nu zelfs te personaliseren naar een eigen stijl én met een vulling naar keuze!

De standaard vulling:

  • Kroontje (diverse kleuren)
  • Kaartje met een grap, rijm, spreuk, wens of naar eigen ontwerp
  • Vulling naar keuze

De vulling is volledig naar wens in te vullen. Zo kan je kiezen tussen verschillende lekkernijen voor in de Cracker. Er is keuze uit kersenbonbons, Medley Melange of Celebrations. Uiteraard is een andere vulling ook mogelijk, geef je wensen aan bij ons in de opties hierboven of vraag een offerte aan!

Op het kaartje staat standaard een spreuk, grap of rijmpje maar het kaartje kunnen we ook voorzien van geheel eigen tekst, naar wens opgemaakt in stijl naar keuze. Sla aan het ontwerpen of laat het kaartje ontwerpen!

Persoonlijk kaartje in eigen stijl

De Cracker is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, allemaal even feestelijk. Maar aan de mooie cracker kan je nog iets leuks toevoegen, een persoonlijk kaartje, deze wordt met een bijpassend lintje vastgemaakt. Het kaartje wordt eenzijdig bedrukt met een bedrukking, tekst of ontwerp naar keuze. Uiteraard kunnen we je hierin assisteren. Geef je wensen door en we maken een prachtig kaartje naar wens.

Bestel je een groot aantal Christmas Crackers? In dat geval kan je ook de Crackers zelf voorzien van een eigen bedrukking! Vraag een offerte aan of neem contact op met onze sales afdeling, we helpen je graag verder.

Christmas Cracker met kaartje

Specificaties

Afmetingen 32,5 cm x 5,5 cm
Gewicht 65 gram
Inhoud 5 x Celebrations; kroontje; kaartje

Downloads

Christmas Cracker met kaartje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaartjes wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Christmas Cracker met kaartje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Christmas Cracker met kaartje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 3,50
250 € 3,10
500 € 3,00
1000 € 2,90
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!