Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Echte mini kerstbomen

Op zoek naar een echte mini kerstboom voor je personeel, klanten of overige relaties? Bekijk ons assortiment met mini kerstbomen in allerlei soorten en maten. Zo'n echte mini kerstboom is ideaal voor op kantoor of gewoon thuis. De kerstsfeer zit er meteen lekker in.

 • 3 producten

 • Boom in buisje - Let it Grow!

  Boom in buisje - Let it Grow!

  Vanaf € 2,30 € 2,78 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Christmas tree to be

  Christmas tree to be

  Vanaf € 2,30 € 2,78 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Kerstboom in glazen tube - Let it Grow!

  Kerstboom in glazen tube - Let it Grow!

  Vanaf € 2,45 € 2,96 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Echte mini kerstbomen kopen

Een geschenk weggeven tijdens de feestdagen in december gebeurt steeds meer. Toch blijft het altijd een zoektocht naar een passend geschenk waarmee je jouw personeel, klanten of overige relaties blij mee maakt. Groene geschenken worden steeds populairder en zijn daarom zeer geschikt om te gebruiken als zakelijk geschenk. Zo laat je meteen zien dat jouw bedrijf om de aarde geeft. Met een groen geschenk als een echte mini kerstboom laat je gegarandeerd een goede indruk achter. Zo’n echte mini kerstboom kan, als die goed onderhouden wordt, uitgroeien tot een heuse kerstboom.

Kleine echte kerstboom versierd

Ieder jaar creëren onze geschenkbedenkers de leukste geschenken voor Kerstmis waarmee je je relaties kan verrassen. Bovenstaand vind je ons assortiment van echte kleine kerstbomen. Deze mini kerstbomen zijn ideaal voor op kantoor. Waar we in de decembermaand bij mensen thuis overal lampjes, slingers en versiering zien, merken we dat bij veel bedrijven de kerstsfeer op kantoor een beetje achterblijft. Met deze echte mini kerstbomen is dat probleem verleden tijd. De boompjes zijn namelijk te versieren met lampjes, slingers en andere versiering. Zo zijn jouw collega’s of klanten meteen klaar voor Kerstmis. Naast echte kleine kerstbomen, hebben we ook kunst mini kerstbomen. Perfect om jaar in jaar uit te gebruiken.

Personaliseer je echte mini kerstboom

Maak je echte mini kerstboom nog leuker door het te personaliseren met jouw logo of bijvoorbeeld een kerstboodschap. Er zijn verschillende verpakkingsmogelijkheden voor onze kerstboompjes. Iedere verpakking is op zijn eigen wijze te personaliseren.  Het ontwerp voor jouw product mag je helemaal zelf aanleveren. Deze kun je uploaden bij het bestellen van het product. Kom je er niet uit met het maken van het ontwerp? Geen probleem! Onze grafische vormgevers zitten boordevol creatieve kerstideeën. Een leuk en origineel design moet dan helemaal goed komen.