• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Kerstpakket Quizmaster

Basisprijs per stuk € 9,99

Spelletjes liefhebbers opgelet: dit kerstpakket gaat 100% zeker in de smaak vallen. Met de pubquiz in dit kerstpakket wordt het zeker een feestje. Samen met de lekkere chocola, pretzels en stukjes kaas heb je alles in huis voor een gezellige kerstavond.

Dit pakket is helaas uitverkocht.

Kerstpakket Quizmaster

Join the Quiz

Dit kerstpakket is genieten voor iedereen die houdt van quizzen! Hoe leuk is het om met jouw familie en vrienden een pubquiz te doen rond de kerstdagen. Wie van jouw vrienden of familie weet het meest? Welke team haalt de meeste punten? Met dit pakket speel je een pubquiz lekker warmpjes rond de open haard of tijdens een gezellige kerstborrel. Met de bijgeleverde hapjes ben je helemaal klaar voor de kerstdagen. Wat wil je nog meer!

Inhoud

  • Spel Pubquiz
  • Chocolade kerstmunten in netje, 100 gram 
  • Pretzel sticks salt, 40 gram
  • Twee stuks kaassingle extra old, ca. 20 gram

Brievenbus kerstpakket

Het leuke aan dit kerstpakket is dat het precies de afmetingen heeft om door de brievenbus te passen. Klein maar fijn! Is het voor jou niet mogelijk om de kerstpakketten aan iedereen uit te delen? Dan kan je ze zelf opsturen naar de ontvangers. De postbode zal vervolgens als kerstman spelen en het kerstpakket op de juiste dag bij de ontvangers afleveren.

Op zoek naar een grote oplage van dit kerstpakket? Vraag voor meer dan 250 stuks een offerte aan.

Kerstpakket Quizmaster

Specificaties

Inhoud Spel Pubquiz, Chocolade kerstmunten in netje 100 gram, Pretzel sticks salt 40 gram, 2 kaassingle extra old 20 gram
Kerstpakket Quizmaster

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstpakket Quizmaster

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?